Corall.se

I en marknadsföringsvärld

Marknadsför med hjälp av en mässa

Det finns olika sätt att marknadsföra och nätverka på och ett effektivt sätt är att montera en mässmonter på en mässa. Oavsett vad det är för sorts mässa och vad ert mål är så är en mässa en väldigt bra metod att träffa eventuella kunder, partner och nya medarbetare. För att man ska få det bästa resultat av att vara med på en mässa så krävs en riktigt snygg monter.

Få nya kontakter genom att vara med på en passande mässa, det kan handla om rekrytering, locka nya kunder och att få nya samarbeten. Oavsett ens mål så är det fortfarande ett lyckosamt sätt att nå ut och nätverka. Anlita Dohrns Exhibitions & Events för att få den bästa mässmontern och få ut mest av eventet. Såhär kan det se ut när man bygger upp för att ha en mässa:

Stick ut med din mässdesign

Det bästa man kan göra när man ska delta i en mässa är att ta fram en monterdesign som är den som sticker ut mest och lockar flest besökare. Ett knep är att ha någon sorts aktivitet. Adecco exempelvis är vana mässbesökare och brukar ha olika aktiviteter vid sina montrar, på Dalarnas jobbmässa hade de ett basketspel. Andra har bra goodiebags eller give aways som lockar och då kan det vara en bra idé att ta med sig något man tror kommer att uppskattas av besökarna. Även färger och företagets logo skall sticka ut och kunna urskiljas när det gäller en stor mässa med flera konkurrenter med sina montrar.