Corall.se

I en marknadsföringsvärld

Driv din dröm

Att starta eget kan både vara roligt, nyttigt och intressant, även om det är mycket arbete som krävs för att hålla firman flytande på vattenytan. Man måste exempelvis alltid hålla ett öga på sitt företag, vardag som helg, vilket gör att man kan inte ta ledigt när man vill och ej heller göra precis om man själv vill, utan att firman prioriterade först. Samma sak att det kommer ta ett tag innan man börjar tjäna pengar och dessutom kan det ta ett tag innan man blir etablerad på marknaden fullt ut. Därför gäller det direkt att ta tag i sin firma och arbeta sig uppåt för att nå sin dröm med sitt företag.

– Med full frihet kommer också fullt ansvar – det finns ingen annan att skylla på och det är alltid du som själv får ta smällen när saker går fel, men å andra sidan får man en enorm bekräftelse när det faktiskt går bra!

Byt hemmakontor mot riktigt kontor

I början av ett företags historia kanske man inte behöver ett fullskaligt stort kontor, men senare kommer man behöva det. Delvis kanske man inte längre får plats hemma, men också att man inte kan sitta hemma i all evighet om man vill ut på marknaden. Möjligheten att få ett riktigt kontor finns och är egentligen enklare än vad man tror att hitta. Störst utbud av kontor finns i storstäder men naturligtvis också i andra städer.

När man letar kontor i Göteborg, Stockholm eller Malmö ska man tänka på att försöka hitta ett kontor som är lagom stort och dessutom har tillräcklig stor yta men som har en relativt låg hyra och som inte drar för mycket större kostnader. För när man har ett kontor ska man ha plats för sådant man behöver på ett kontor som datorer, skrivare, white board och en plats för kokvrå/kök. Dessutom gäller det att hitta skrivbord och stolar för att få en bra ergonomi. Det är bara lite av vad som är viktigt att tänka på vid ett kontorsinköp.