Corall.se

I en marknadsföringsvärld

Bli synliga på olika sätt

Alla som driver företag eller arbetar med marknadsföring vet med största säkerhet exakt hur viktigt det är att vara synlig i rätt kretsar idag. Konkurrensen mellan företagen i alla branscher blir bara hårdare och hårdare och det är därför viktigt att göra det där lilla extra för att de potentiella kunderna ska komma till just er och bli faktiskt kunder.

Självklart gäller det att marknadsföra sig på de vanliga sätten via onlinemarknadsföring via bland annat sociala medier och självklart även genom traditionell marknadsföring i tidningar etcetera. Men det gäller också att sticka ut och bli känd för det där lilla extra.

•    Bjud in till event och inspirerande föreläsningar för era potentiella kunder.
•    Ha en företagslogga eller slogan som verkligen sticker ut och blir en snackis.
•    Kvalitet. Även när ni ger ut informationsblad etcetera, se till att dem är snygga och speciella. Varför inte bli kända för företaget som alltid har snygga, inbundna broschyrer och aldrig sladdriga papper? Spiralbindning för dokument gör man enkelt själv på företaget med hjälp av en spiralmaskin.
•    Var inte dumsnål. Ge ut erbjudanden och rabatter på era produkter eller tjänster. Löjligt låga priser kommer locka kunderna till er. Har ni sedan en bra produkt så kommer de garanterat tillbaka, oavsett det riktiga priset.